Lim-Em Logo

LIM-EM është kompania e parë e krijuar në vitin 1999. Kompania zhvillon aktivitetin e investimeve për Pasuritë e Paluajtshme. Fushat e aktivitetit janë të larmishme, duke nisur me investimin, projektimin, ndërtimin, sipërmarrjen, kontraktimin, konsulencën në një sërë projektesh që fokusohen në ndërtimin urban, tregtar, industrial dhe deri në prodhimin e materialeve inerte.

Tashmë një kompani e suksesshme në treg prej vitesh e cila ka ndërtuar një të ardhme të sigurt.

 

 

Segafredoklar Klar Shpk, prej vitit 2005, është Distrubutor i Autorizuar për Shqipërinë, i Segafredo Zanetti  (pjesë  e  Massimo Zanetti Beverage Group)Klar është njësia aktive e biznesit në shitjen me  shumicë  dhe  pakicë të produkteve të kafes, shoqërueseve të saj  dhe shërbimeve për bar dhe restorante,  institucione,  kompani dhe familje. Kompania operon nëpërmjet një rrjeti  të gjerë shpërndarje në të gjithë  Shqipërinë.

 Me një Brand të njohur dhe produkt cilësor vazhdon traditën e të qenit Lider në Treg.

 

 

Segafredoklar2 Klar&Coffe, prej vitit 2005, gëzon të drejtën e ekskluzivitetit të bareve Segafredo për  Shqipërinë, duke u bërë pjesë integrale e Segafredo Zanetti Espreso Worldwide S.A (pjesë e  Massimo Zanetti Beverage Group). Klar & Coffe aktualisht operon me disa bare Segafredo Franchise, të  pozicionuara në qytetin e Tiranës, konkretisht; Segafredo Lounge Bar – Bulevardi Dëshmoret e Kombit,  Kullat Binjake, kati 2-të dhe Segafredo Bar – Bulevardi “Bajram Curri”, ETC kati 2-të.

 Duke ofruar një nivel të lartë shërbimi dhe ambienti bëhemi më të preferuarit për ju.

 

Goto Top