Sipërmarrje ne Projekte Publike

Ndërtimi i Shkolles 9 vjeçare, Komuna Kashar

Në kuadër të zbatimit të projektit per krijimin dhe permiresimin e kushteve te mesimdhenies, që synon të ofrojë ambjente me komode dhe te sigurta, Komuna Kashar ka finalizuar projektin për ndërtimin e shkolles 9 vjeçare Kashar Koder, i cili është zbatuar dhe ndërtuar nga kompania LIM-EM

Ndërtesa e re, u projektua, ndërtua dhe dorëzua brenda afateve kohore të paracaktuara dhe përfshinte prishjen e shkollës ekzistuese dhe ndertimin e nje shkolle me 3 kate mbi toke dhe nje kat nëntokë. Shkolla është e pajisur ambjekte teknike dhe palester, klasa për zhvillimin e programeve mësimore, klasa laboratorike dhe zyra te stafit pedagogjik. Shkolla është e pajisur dhe me ambjente rekreative kënd lojrash, fushë si Finalizimi i ndërtesës se shkollës 9 vjeçare, është rezultat i punës së një stafi të kualifikuar dhe të përkushtuar të kompanisë LIM-EM

Struktura e re e inaguruar u ndërtua në përputhje të plotë me standardet dhe normat e Komunitetit Evropian. 

Ndërtimi i Palestrës dhe sistemit të ngrohjes për Shkollat  9 vjeçare dhe të Mesme

Ndër sipërmarrjet publike të ndërmarra nga kompania Lim-Em, renditet dhe realizimi palestres, instalimi i sistemit te ngrohjes (kaldaja) dhe sistemi i oborrit per shkollat 9 vjecare dhe te mesme, Katundi i Ri, Komuna Kashar.  Me nje siperfaqe ndertimi prej 320 m² dhe siperfaqe te pergjithshme sistemi prej 2500 m²

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top