Sipërmarrje në Projekte Private

Projekti i Kompanisë Kosmonte Foods

Në kuadër të sipërmarrjeve të suksesshme të ndërmarra, kompanisë LIM-EM iu besua realizimi i projektit të kompanisë Kosmonte Foods, për ndërtimin e Magazinave Frigoriferike, Zyra Adminstrative dhe Njësi Shitje. Duke vlerësuar potencialin e LIM-EM, kompania Kosmonte Foods, e cila është distributor për Shqiperinë, Kosovën dhe Dubai i produkteve të qumështit, mishit dhe produkteve ekskluzive, ia besoi realizimin e këtij projekti bashkohor kompanisë LIM-EM.

Projekti për realizimin e ndërtimit të 2,778 m² Magazina Frigoriferike dhe 2,144 m² ambjente zyrash dhe shërbimiështë tashmë në proçes ndërtimi. 

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top