"LIND-OR" – Godinë banimi dhe shërbimi në Rrugën " Pjetër Budi"

Objekti i parë i ndërtuar nga kompania LIM- EM, i cili daton që në fillim të vitit 2003.

Me përzgjedhjen e nje pozicioni strategjik në rrugën “Pjetër Budi”, 100 m mbrapa Ambasadës Amerikane, shumë afër rrugës së Elbasanit, në një zonë të urbanizuar, me akses dhe infrastrukurë, si dhe me një cilësi maksimale në ndërtim, LIM-EM realizoi një objekt të suksesshëm.

Që në fillimet e saj, kompania LIM-EM me një strategji në zgjedhjen e pozicionimit të objektit, me shfrytëzimin e fasiliteteteve që ofrohen nga zona, me një arkitekturë të organizuar në mënyrë perfekte dhe me materiale dhe teknologji të avancuar për kohën, sollën për klientët një produkt me një kërkesë shumë të lartë.

Ky projekt ndërthur banimin dhe shërbimin duke kontribuar gjithashtu dhe në zhvillimin urban të zonës përreth.

Me një vizion për të ardhmen e sigurt, LIM-EM filloi traditën duke ndërtuar marrëdhenie besimi me klientët për një të ardhme të suksesshme. 

 

Për më shumë informacione na kontakoni në tel +355 42378878 / mob + 355 69 600 300 3 

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top