"BLUE TOWER" – Kompleks polifunksional në Rrugën e "Durrësit"

Pas realizimit të projektit të suksesshëm në rrugën “Budi” duke treguar korrektësi me klientin, në vitin 2004 kompania LIM-EM, fillon realizimin e projektit “Blue Tower" në Rrugën e Durrësit duke konceptuar një kompleks banimi dhe shërbimi.

Duke investuar në cilësi dhe komoditet banimi, duke sjellë një arkitekturë moderne dhe bashkëkohore, Blue Tower kthehet në pikë reference në qytetin e Tiranës.

Pozicionimi i tij në një prej arterieve kryesore të kryeqytetit, ka tërhequr tashmë aktivitete të rëndësishme, ku pozicionohen Zyrat Qëndrore të shumë bizneseve të medha në Shqipëri. Ndërtimi në këtë zonë të Tiranës nga Kompania LIM–EM e ka rritur frekuentimin e kësaj zone duke vazhduar më tej me kontributin për Qytetin. 

 

Për më shumë informacione na kontaktoni në tel. + 355 42378878 / mob +355 69 600 300 3

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top