"AREA" – Godinë banimi dhe shërbimi në qendër të qytetit të Durrësit

I pozicionuar në Qendër të qytetit të Durrësit, është një projekt inspirues, i cili sintetizon më së miri pozicionin gjeografik dhe urban me projektin arkitektonik.  Shumë pak metra nga bulevardi kryesor i qytetit, ndërtimi përbëhet nga 13 kate mbi tokë dhe 1 parkim nëntokësor.

Me një siperfaqe totale ndërtimi prej 21,293 m², ky është projekti më i madh i ndërtuar nga LIM-EM në qytetin e Durrësit. Objekti ka të ndërthurura më së miri ambjentet e banimit dhe shërbimit. Është një vend ideal për të banuar apo për të patur një shtëpi pushimi në bregdetin Adriatik.

Për më shumë informacion na kontaktoni në: tel. +355 42378878 / mob. +355 69 600 3003

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top