"MOXART" – Godinë polifunksionale në Bulevardin "Zogu i I"

Me vendndodhje në zemër të Tiranës, ky ndërtim dallon për nga projekti ambicioz, cilësia superiore e materialeve, kushtet ideale të sigurisë dhe të banimit.

Pozicioni në kryqëzimin e bulevardit "Zogu i Parë" me rrugën "Dervish Hatixhe" ofron akses të menjëhershëm në Unazë, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", duke ofruar të ardhmen në kualitetin më të lartë.

Ky ndërtim me arkitekturë neo-klasike përshtatet më së miri me ruajtjen e vlerave dhe linjat arkitektonike qytetare të Tiranës.

Jemi kujdesur për çdo detaj: kuti postare të personalizuara, setet e emergjencës në çdo kat, vendosjen e një antene qendrore në tarracë për platformat satelitore, për mosdëmtimin e fasadës, ashensorët modernë, parkime me hapësirë, dritë, ajrim, etj.

9 kate mbi tokë dhe 3 kate garazhe nëntokë ofrojnë cilësi jete për cilindo që dëshiron të jetojë në qendër të Tiranës dhe të gëzojë qetësinë dhe privatësinë që ky ndërtim ofron. Apartamentet e banimit ndahen në:

  • 3+1 (10 njesi banimi)
  • 2+1 (12 njesi banimi)
  • 1+1 (20 njesi banimi)
  • 50 garazhe/dyqane

Shitjet promocionale sapo kane filluar. 

Per me shume informacion na kontaktoni në: tel. +355 42378878 / mob. +355 69 600 3003.

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top