"LUXOR 2" - Godinë banimi dhe shërbimi, në Rrugën "Gjergj Legisi"

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belle View, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re tregtare, në një pikë tjetër strategjike të Tiranës. Qendra do të pozicionohet në një rezidence banimi, shume pranë rrugës së Durresit, në rrugën Gjergj Legisi, Laprakë.

Projekti, është pozicionuar në një nga zonat më të populluara të Tiranës, me një sipërfaqe prej 10,480 m2, 6 kate mbi tokë dhe 2 kate nën tokë, vetëm 2 km larg Sheshit “Skënderbej”.  Krahas pjesës rezidenciale komode për banim, qendra do të ketë një strukturë të vecantë arkitektonike, në të cilën përfshihen ambiente të ndryshme tregtare, shërbimi, argëtimi, hapësira parkimi i jashtëm dhe i brendshëm, hapësira të gjelbëruara për shplodhje, vëndi ideal për familjen dhe miqtë tuaj.

Hyrja për në banesë bëhet me shkallë nga pjesa e brendshme të godinës. Godina organizohet me dy shkallë krejtesisht të veçanta te cilat janë me ashensore dhe  ambjente teknike të vecanta nga zona tregtare. 
Qendra tregtare, do te jetë e pozicionuar respektivisht në katin -1, katin zero dhe gjysmën e katit 1. Këto ambiente të sistemuara dhe të mirë organizuara, do të garantojnë suksesin e biznesit tuaj.

Për më shumë informacion na kontaktoni në : tel. +355 42378878 / mob. +355 69 600 3003.

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top