"LIBURNIA" – Godinë banimi dhe shërbimi në qendër të qytetit të Durrësit

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin e qendrës së qytetit të Durrësit. Në këtë ndërtim spikasin linjat moderne dhe stili arkitektonik minimalist dhe me linja të drejta. Afërsia me qendrën e Durrësit, cilësia e lartë në ndërtim dhe raporti i përkryer me çmimin e bëjnë këtë objekt të finalizojë shitjet brenda një kohe rekord.

Një mundësi e shkëlqyer investimi që ofron apartamente në vendndodhje qendrore por edhe pranë plazhit dhe me pamje të mrekullueshme. Objekti është kompozuar nga 6 kate banimi dhe 1 kat parkimi nëntokësor.

Për më shumë informacion na kontaktoni në: tel. +355 42378878 / mob. +355 69 600 3003

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top