"BELLE VIEW" – Kompleks rezidencial pranë Liqenit të Tiranës

Belle View është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave të gjelbëruara dhe me një pamje fantastike të liqenit, ky kompleks ofron një vend të qetë dhe me ajër të pastër, perfekt për shtëpinë tuaj. Hapësira të ndriçuara, të bollshme dhe standarte të larta në ndërtim.

Kompleksi ka një sipërfaqe totale prej 12,909 m² dhe përbëhet nga 3 objekte të ndara të vendosura përgjatë kodrës. Secili objekt ka 4 kate mbi tokë dhe dy të tjerë për hapësira parkimi.

Ndërtimi ka perfunduar në 2 prej objekteve dhe ka filluar banimi. 

Brenda kompleksit mund të gjeni gjithcka që nevojitet, duke filluar nga hapësirat rekreative, hapësira të gjelbëruara, lulishte, bare, etj.

Për më shumë informacion na kontaktoni në: tel. +355 42378878 / mob. +355 69 600 3003

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top