who we are

Na kontaktoni duke zgjedhur mënyrën që i përshtatet nevojave tuaja.
Do të jemi të lumtur, të përgjigjemi, për çdo pyetje që ju mund të keni.
Ju mirëpresim!

NA KONTAKTONI

Rruga ”Budi”, Pallati “Fasked”, Tiranë, Shqipëri

+355 4 2 378 878

+355 69 600 3003 +355 69 40 40 300

marketing@lim-em.al

NË SHITJE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Apartament 1+1, Luxor 1, Sip: 65.8m2

Ndërtimi i këtij objekti luksoz ka filluar në këtë pozicion të shkëlqyer për banim, që ofron karakteristikat e një nd...

Goto Top