who we are

Contact us by choosing the method that suits your needs. We will be happy to respond to any questions that you may have.
You are welcome!

CONTACT US

Budi street, “Fasked” Building, 2nd Floor, Tirana, Albania

+355 4 2 378 878

+355 69 600 3003

marketing@lim-em.al

ON SALE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Apartament 1+1, Luxor 1, Sip: 65.8m2

Ndërtimi i këtij objekti luksoz ka filluar në këtë pozicion të shkëlqyer për banim, që ofron karakteristikat e një nd...

Goto Top