Nëse karakterizoheni nga vullneti, energjia, dëshira për të ecur përpara.

Mendoni që ju duhet një vend më i mirë për të punuar?

Doni që vendi juaj i punës të duket se është familja juaj e madhe dhe ju do kontribuoni për të duke shfrytezuar gjithë talentin tuaj?

 

Aplikoni pranë LIM- EM. Bëhuni pjesë e skuadrës sonë të madhe duke aplikuar për pozicionet e mëposhtme:

Burime Njerëzore

Cel: +355 69 40 92 445

Email: info@lim-em.al - burimenjerezore@lim-em.al

Goto Top