Xhino Unë quhem Xhino Rira, jam 22 vjec lindur në Librazhd dhe banues në Tiranë. Kam përfunduar arsimin e mesëm pranë shkollës së Mesme “Turgut Osal” në Tiranë. Arsimin e lartë e vazhdoj pranë “Epoka University” dega Civil Engineering. Zgjodha të aplikoj dhe të vazhdoj praktikën tek kompania LIM- EM për shumë arsye,  ajo më e rëndësishmja është profesionalizmi i lartë që ofron LIM-EM si në ambientet e brëndëshme të zyrave ashtu si dhe jashtë tyre. 

Goto Top