LIM - EM është vendi më i mirë ku mund të filloni dhe të qëndroni!


Nëse jeni student, i sapodiplomuar, apo keni shumë pak eksperiencë në jetën tuaj profesionale dhe jeni të interesuar për praktikë pune, LIM – EM është kompania ku mund të drejtoheni.

LIM – EM ju jep mundësinë të njihni nga afër proçeset e punës, nën mbikqyrjen e profesionistëve më të mirë në fushën e ndërtimit, arkitekturës, financës, etj.

LIM - EM duke besuar ne energjine e te rinjve dhe duke dashur te kontribuoje ne zhvillimin tuaj, ofron mjediset e saj dhe stafin e kualifikuar ne dispozicionin tuaj.

Ju ftojme te aplikoni per praktike profesionale prane LIM-EM dhe ju lutemi te dergoni keto te dhena:

  1. CV e aplikantit
  2. Diplomë e universitetit ose vërtetim për vitin e studimit
  3. Afati për të cilin ju keni interes për të kryer praktikë
  4. Departamenti ku dëshironi të jeni pjesë pranë LIM-EM

Mund të na kontaktoni në:

E-mail: burimenjerezore@lim-em.al

Tel: +355 42378878

JU MIREPRESIM!

Goto Top