We are LIM-EM

The Company “LIM-EM” sh.p.k. set up in 1999, and its bases were on production and sale of high quality raw materials for construction and infrastructure through  its own Plant of Inert Production.

In 2000, its activity expanded with the construction of civil works, industrial buildings, roads and water-supply with a geographical expansion all over Albania.

LIM-EM with a consolidated experience and reputation of more than 15 years has made significant steps, by designing and building objects of various sizes and functions.

Our activities are focused on urban, commercial and industrial construction to the production of inert.

CILËSI, SHPEJTËSI, KORREKTËSI

Për ne mbeten tiparet dalluese, kundrejt konkurentëve tanë. Progresi i vazhdueshëm në zgjerimin dhe forcimin e rrjetit të shitjeve, premisat e reja, projektet në zhvillim dhe ato të parashikuara, sigurojnë një motivim të mjaftueshëm për të gjithë stafin menaxherial dhe operacional të shoqërisë.

Ne jemi projektues, ndërtues, investitorë, sipërmarrës, kontraktues dhe punojmë për një sërë projektesh për pasuritë e paluajtshme. Jemi fokusuar në projekte funksionale: Rezidenca banimi, Rezidenca turistike, Komplekse industrial, por edhe projekte multifunksionale si qendrat tregtare, etj.

Çelësi i suksesit tonë qëndron në bashkëpunimin me specialistët më të mirë, të cilët i bëjmë pjesë të stafit tonë, vizonit të qartë, teknologjisë së avancuar dhe marrëdhenies së besimit të krijuar me klientin.

LIM-EM with a consolidated experience and reputation of more than 15 years has made significant steps, by designing and building objects of various sizes and functions.

 

Our vision


LIM-EM is increasing in national and international market offering the highest standards, with a wide range of products and projects that are characterized by flexibility, safety and quality.
By studying always the market, the trend and the innovation, we are always near to every customer and every client preferences.

Our daily mission is to exceed the expectations and contribute to the development of the community and society.
We work without breaks by focusing not only in incomes. Our vision is to have a safe and excellent future.

The mission of LIM-EM


Using every resource we bring the best product to grow up continuously in a competitive market. We invest in the community with full accountability by increasing trust and cooperation with customers and associates.


We develop our strategy well and carefully, realizing expectations and unique projects.

 

The Staff is our greatest value


We believe at young, energetic, willing and dynamic staff. We build the future with them and for them.
We all work for a purpose.


The staff is just like a big family where everyone cares to give the best. Suppliers are always supported and encouraged by us. The best work is TEAMWORK...

LIM-EM, appreciates the importance and necessity of S.R not only in theory. Our company always tries to fulfill its role in this way, by operating with the highest responsibility: by supporting clients in every step and giving solutions to the problems by forcing relations with the entire circle of collaborators operating in same industry and, above all, improving the quality of life in communities where we live and work.


LIM - EM and other companies of the Group provide products and services of high quality in business development by creating opportunity for customers, partners and for community.


Our focus is on community, providing a comfortable and contemporary environment, by stimulating employees to provide excellent results, ensuring safety, high security conditions at work. Through programs and initiatives we

ON SALE

Apartament 3+1, Liburnia, Sip:125.3m2.

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin...

Apartament 2+1, Luxor 2, Sip:104m2

LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belleview, Liburnia, vijon së fundmi me projektin për qendrën më të re ...

Apartament 2+1, Belleview 1, Sip:99m2

Belleview është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në mes të kodrave ...

Apartament 1+1, Luxor 1, Sip: 65.8m2

Ndërtimi i këtij objekti luksoz ka filluar në këtë pozicion të shkëlqyer për banim, që ofron karakteristikat e një nd...

Goto Top