• slider_1

  TRADITË, CILËSI, BESIM

  Me një eksperiencë dhe reputacion të konsoliduar prej 17 vitesh,
  LIM-EM projekton dhe ndërton shtëpinë tuaj duke:
  ruajtur TRADITËN, garantuar CILËSINË, krijuar BESIM
 • slider_2

  SHPEJTËSI DHE KORREKTËSI

  Respektimi i afateve kohore dhe kërkesave të klientëve
  janë ato që na veçojnë nga të tjerët.
  Kënaqësia juaj është detyrimi ynë.
 • slider_3

  TEKNOLOGJI BASHKËKOHORE

  Çdo ndërtim i LIM-EM bëhet duke përdorur
  teknikat më të reja, pajisje moderne dhe teknologjinë e fjalës së fundit.
 • slider_4

  PROFESIONALIZËM

  Bashkëpunimi me specialistët më të mirë,
  është çelësi i suksesit tonë.
 • slider_4

Je duke kërkuar një shtëpi? dyqan? zyrë? Ne e kemi zgjidhjen!

Vendndodhja

Lloji

Tipi

Siperfaqja

Construction Management

Kush jemi?

E krijuar në vitin 1999, LIM-EM ka hedhur hapa të rëndësishëm, duke projektuar dhe ndërtuar objekte të madhësive dhe funksioneve të ndryshme, godina banimi, shërbimi dhe qendra tregtare.

Construction Management

Misioni dhe Vizioni

Ne sjellim produktin më të mirë për tu rritur vazhdimisht në një treg konkurues. Investojmë në komunitetin përreth duke rritur besimin dhe bashkëpunimin me klientin dhe partnerët tanë.

Construction Management

Përgjegjësia Sociale

Në fokusin tonë është komuniteti. Përmes programeve dhe nismave të ndërmarra synojmë përfshirjen e tij në aktivitetet e organizuara, në segmente të ndryshme të jetës sociale.

 • Godina Banimi dhe Shërbimi
 • Godina multifunksionale
 • Sipërmarrje në projekte private
 • Sipërmarrje në projekte publike
 • Prodhim dhe përpunim i inerteve
 • Shitje e lëndës së parë në ndërtim

Shiko te gjitha Projektet

Përse të zgjidhni LIM-EM?

Standard në ndërtim

Cilësi në përzgjdhjen e lëndës së parë, kujdes në çdo detaj, koherencë në teknologjitë më të fundit.

Cilësi Superiore

Të jemi cilësorë ka qenë vlera më e rëndësishme që në fillimet tona. Ju sjellim atë çfarë tregut i mungon.

Korrektësi dhe Besueshmëri

Marrëdhenia e besimit me çdo klient, furnitor apo bashkëpunëtor tonin është themeli i punës. Jemi korrekt me ju çdo herë dhe rritemi bashkë me besimin tuaj.

Transparenca dhe Siguria

Ne jemi transparent në çdo hap të punës tonë. Jemi me letra të hapura për secilin nga ju pasi për ne është me rëndësi shumë të madhe të ofrojmë siguri për ju.

Historiku

who we are

Zanafilla e kësaj performance gjithnjë e në rritje qëndron në vitin 1999, kur dhe kjo kompani starton me Impiantin e saj në prodhimin e inerteve dhe materialeve të ndërtimit. Ambicja dhe performanca e Lim-Em në fushën e ndërtimit, perveç se e radhisin kompaninë ndër të parat në Shqipëri, janë vlerësuar me çmimin "Ylli i Artë" në Konventën e 16-të Ndërkombëtare “Për Lidership në Cilësi”, në vitin 2012, në Paris.

Shkarko Broshurën

Çfarë thonë klientët për ne?

Shtëpia e blerë tek LIM-EM, në kompleksin Belle View më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
Viktor Zhusti
Viktor Zhusti
Aktor
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e LIM-EM në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek LIM-EM.
Erisa Zyka
Erisa Zyka
Gazetare
Vendosa të blej tek LIM-EM, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
Eranda Libohova
Eranda Libohova
Këngëtare
Goto Top